***** Vandaag je boek in een keer uitgelezen. Kippenvel wat mooi en puur.

Wortels in samenwerking met de provincie Flevoland

Wortels is mede mogelijk gemaakt door de provincie Flevoland en de donateurs op het platform voordekunst

Zonder crowdfunding, had Wortels er niet kunnen komen.

Er komt enorm veel kijken bij het maken van een boek en de kosten zijn hoog. Natuurlijk had ik ervoor kunnen kiezen om een eenvoudig ontworpen boek te maken, maar dan had ik het verhaal tekort gedaan.

Ik ben dan ook heel dankbaar dat de provincie Flevoland een bijdrage wilde doen tijdens mijn crowdfunding op het platform van voordekunst. 

Het feit dat zoveel mensen er vertrouwen in hebben gehad dat dit boek er moest komen, heeft mij een enorme boost gegeven in het maakproces en ik heb dan ook met veel plezier meegewerkt aan dit filmpje (onderaan dit bericht) dat is gemaakt door EVL producties.

Wist je trouwens dat het boek een ontzettend leuk moederdag cadeau kan zijn? 

Bestel het boek wortels

En laat je meevoeren in een bijzonder (beeld)verhaal over een uitstervend boerenambacht, dat eigenlijk geen beroep is maar een manier van leven.

Zo vanzelfsprekend voor mijn man, maar dat ik echt heb moeten leren.

Alle producten