Samenvatting bestelling tonen
€ 80,50
Product Subtotaal
Wortels  × 1  45,00
Speciale Momenten Kalender  × 1  25,00
Anzichtkaarten  × 1  12,50
Subtotaal  82,50
Waardebon: extrabundlekorting - 7,50 [Verwijderen]
Verzending
Totaal  80,50 (inclusief  9,60 btw)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Overzicht

Product
Quantity
Price
Wortels1
+
 45,00
Speciale Momenten Kalender1
+
 25,00
Anzichtkaarten1
+
 12,50

Je bestelling

Product Subtotaal
Wortels  × 1  45,00
Speciale Momenten Kalender  × 1  25,00
Anzichtkaarten  × 1  12,50
Subtotaal  82,50
Waardebon: extrabundlekorting - 7,50 [Verwijderen]
Verzending
Totaal  80,50 (inclusief  9,60 btw)
Gun jezelf vijf minuten rust met de audioverhalen achter de foto's uit het boek!
Gun jezelf vijf minuten rust met de audioverhalen achter de foto's uit het boek! Pak wat lekkers te drinken, het boek Wortels en een koptelefoon en ga lekker zitten op je favoriete plek in huis of misschien zelfs buiten in de tuin, ergens in het bos of op het strand, waar je de warmte van de zon in je gezicht kunt voelen.  Zet je koptelefoon op, zet het audiobestand* aan, sla de genoemde pagina open en laat mij jou meenemen het verhaal achter de foto in.  Even geen chaos, niets moeten, geen stress.  Alleen jij, de foto en het verhaal…   *Iedere twee weken komt een nieuwe aflevering online tot minimaal vijf afleveringen (+1 bonus verhaal).
 20,00  17,50

Betaling

  • Selecteer je bank

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Ik laat mijn klant instemmen met de levering van de digitale inhoud tijdens de bedenktijd.

Ik laat mijn klant uitdrukkelijk verklaren dat hij afziet van zijn herroepingsrecht wanneer de digitale inhoud geleverd wordt binnen de bedenktijd.
Ik bevestig bovenstaande verklaringen van de klant bij de bevestiging van de overeenkomst.

Over Wortels

Het fotoboek Wortels laat je van binnenuit zien hoe het is om te leven en te werken op het ritme van de seizoenen en het weer. Wat doet het buitenleven met ons? De pakkende landschapsbeelden nemen je mee in het verhaal over liefde voor en de uitdagingen van een boerenbestaan dat steeds moeilijker wordt.

Bestel je Wortels in de voorverkoop voor 24 november? Dan wordt het boek uiterlijk 27 november verzonden!

"‘Wortels’ vertelt een universeel verhaal van het verlangen naar thuiskomen; van je plek in de wereld innemen. Louise zette bij het schrijven ervan dezelfde kracht in als bij haar fotografie. Ze durfde heel persoonlijk te worden. Daarmee maakte ze het boerenleven tastbaar. Iedere keer als ik witlof in het groenteschap zie liggen, denk ik aan haar woorden."
Paulien Bakker
Auteur van het boek: ‘wat volgt op een vergissing’ en schrijfcoach
'Louise is een waanzinnig getalenteerde fotograaf, die in dit verhaal dichter dan dicht op haar onderwerp zit. Deze fotoroman is persoonlijk en kracht en kwetsbaarheid krijgen op een prettige manier de ruimte. Dit boek is levende geschiedschrijving: Louise maakt het abstracte ‘de boer’ - die zo’n groot onderdeel is van één van de grootste politieke discussies van onze tijd - menselijk en doet dat op een werkelijk prachtige manier.'
Leonard Walpot, documentair fotograaf
Winnaar zilveren camera, categorie politiek serie
'Louise van den Broek is een gedreven fotograaf. Ze is onderzoekend, laat nooit los, en daarbij een goede observator. In dit project legt ze het boerenbestaan van binnenuit vast. Ze komt dus niet af en toe aanwaaien, maar is er altijd. Daarmee heeft ze een unieke blik. Maar iets van binnenuit vastleggen is tegelijk ook het moeilijkste dat er is. Hoe houd je afstand tot je eigen leven en kies je precies die momenten uit die ertoe doen? Louise weet dat ene beeld vast te leggen dat echt iets vertelt over hoe het boerenleven is.'
Anaïs Lopez, storyteller en auteur van de Migrant
Winnaar zilveren camera storytelling en genomineerd voor gouden kalf